Imate poslovne partnere u Italiji i treba vam pouzdan logistički partner na kojeg se možete osloniti? Kod nas u IK Speditoru, italijanska linija fokusirana je na jeftinu i efikasnu dostavu pošiljki bez obzira da li se radi o paletama, paketima ili velikim mašinama. Saradnja sa nama je jednostavna, samo nam pošaljite upit za transport i videćete našu posvećenost na delu.

Na nas se možete u potpunosti osloniti za sve vaše komercijalne pošiljke koje šaljete za Italiju ili dovozite iz Italije. Ukoliko šaljete lične i selidbene stvari rado ćemo vas posavetovati i uputiti u sve procedure.

Sa sabirnim magacinima u Breši i Trstu, specijalizovani smo za komercijalne pošiljke, B2B (business to business) transport robe i brzu dostavu robe iz Italije. Veoma smo dobro povezani sa celom Italijom, bez obzira da li transportujete robu sa severa ili juga.

Našim servisom pokrivamo sve regije u Italiji, kako na severu tako i na jugu, uključujući Abruzzo, Aosta Valley, Apulia, Basilicata, Calabria, Campania, Emilia-Romagna, Friuli-Venzia Giulia, Lazio, Liguria, Lombardy, Marche, Molise, Piedmont, Tuscany, Trentino-South Tyrol, Umbria and Veneto kao i ostrvske destinacije na Siciliji i Sardiniji.

Slanje manjih zbirnih pošiljki je naša specijalnost. Sa nedeljnim polascima iz Italije, bez obzira da li transportujete kutiju ili nekoliko tona tešku mašinu, naši specijalisti će vam pomoći da transport realizujete brzo i ekonomično. Nemojte nam verovati na reč, kontaktirajte nas odmah i uverite se sami.

Pročitajte još:  Transport robe iz Kine

Kao što očekujete, kod nas u IK Speditoru specijalisti rade naporno kako bi obezbedili da naše usluge zbirnog transporta iz Italije budu ne samo brze i pouzdane već u isto vreme i ekonomične i jeftine. Mnogi naši klijenti slažu se u tome da je teško naći pouzdanijeg prevoznika kad je Italija u pitanju.

Kao iskusni logističari naši specijalisti će se pobrinuti da vam obezbede servis koji vam je potreban u datom trenutku:

  • redovne zbirne linije za i iz Italije
  • isporuke od vrata do vrata
  • mreža partnera za brzo prikupljanje robe po celoj Italiji
  • brzi i pouzdani kurirski servisi
  • jeftin međunarodni transport

button

Start typing and press Enter to search