IK Speditor je poželjni partner za mnoge kompanije kada je u pitanju transport za ili iz Slovačke. Nudimo izuzetno povoljna rešenja kako za zbirni transport robe, pune kamionske utovare tako i za ekspresne dostave u roku od 24/48 sati. Većina logističkih operatera nudi nedeljne polaske određenim danima međutim mi raspolažemo velikim brojem vozila sa kojima vašu robu skupljamo znatno brže i transportujemo prvim raspoloživim vozilom, bez čekanja. Vašu robu možemo preuzeti svaki dan!

Prevozimo komercijalnu robu za ili iz Slovačke svakodnevno i izuzetno povoljno. Takođe, ukoliko šaljete lične i selidbene stvari rado ćemo vas posavetovati i uputiti u sve procedure.

Pored ekonomičnog zbirnog transporta paletizovane robe, svakodnevno otpremamo i kutije, sanduke, mašine – zapravo sve vrste tereta bez obzira na način pakovanja. Takođe sa zadovoljstvom ćemo obezbediti transport za nespecifične pošiljke uključujući tešku, vangabaritnu robu i mašine čudnih dimenzija i oblika pa čak i pošiljke koje će drugi logistički operateri odbiti.

Raspolažemo odgovarajućim vozilima za sve vrste tereta i sarađujemo sa iskusnim i pouzdanim lokalnim partnerima kako bi predupredili specifične logističke probleme.

Za hitne isporuke za ili iz Slovačke u mogućnosti smo ponuditi i ekspresna rešenja bez obzira koliko robe imate za transport. Uvek ćemo vas posavetovati i obezbediti kalkulativne ponude za kompleksne logističke zahteve. Ako je potrebno obezbedićemo i kamion sa dva vozača, kako bi robu dopremili u kraćem roku.

Pročitajte još:  Tranzitno vreme kao važan faktor prilikom transporta robe

Naši specijalisti imaju veliko iskustvo kada je u pitanju organizacija transporta robe iz ili za Slovačke. Pozovite nas (021 6724242) ili nas kontaktirajte putem emaila (info@ikspeditor.rs) a mi ćemo vam pomoći kako po pitanju teških i nestandardnih tereta tako i po pitanju najjeftinijih zbirnih logističkih rešenja.

Kao iskusni logističari naši specijalisti će se pobrinuti da vam obezbede servis koji vam je potreban u datom trenutku:

  • redovne zbirne linije za i iz Slovačke
  • isporuke od vrata do vrata
  • jeftin zbirni transport
  • hitne isporuke kombi vozilima i manjim kamionima

Ekspresna dostava vaše robe

Treba vam hitan prevoz robe za Slovačku ili iz Slovačke? Obezbedićemo ekspresnu dostavu sa tranzitnim vremenom od 48-72 sata.

Pored standardnog zbirnog servisa možemo obezbediti bilo koje vozilo za ekspresne isporuke od vrata do vrata za sve vaše hitne pošiljke koje su osetljive po pitanju vrednosti ili vremena pristizanja. Na raspolaganju imamo kombi vozila, male kamione i šlepere za hitna reagovanja i vanredne transporte.

button

Start typing and press Enter to search