kamionski transport
kontejnerski transport
avionski transport
zbirni transport
kontejnerski transport

CARINJENJE ROBE I ŠPEDICIJA – NAŠA EKSPERTIZA U VAŠEM INTERESU

ik speditor carinjenjeCarinjenje robe i špedicija je veoma kompleksna materija i ona kao takva predstavlja osnovi element međunarodnog transporta robe.

IK Speditor prepoznaje značaj ispravnog i efikasnog procesa carinjenja robe te Vam stojimo na raspolaganju za sve savete, konsultacije ili poslove vezane za tu oblast.

Proaktivni model poslovanja obezbeđuje pravovremene reakcije kako bi se izbegli svi nepotrebni troškovi prilikom uvoznog ili izvoznog carinjenja robe.

Naša kancelarija koja se nalazi na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu pokriva sve carisnke ispostave u Beogradu a naši carinski agenti stoje Vam na raspolaganju čak i vikendom ukoliko je to potrebno.

Kao vrhunski stručnjaci u ovoj oblasti, naši carinski agenti pomoći će Vam da proces carinjenja robe prođe bez problema ali i da se svi mogući problemi uoče na vreme kao bi se pravovremenim reakcijama problemi rešili a negativne posledice izbegle.

Naši specijalisti imaju veliko znanje i višedecenisko iskustvo u ovoj oblasti obezbeđuju usklađenost Vaših carinskih poslova po svim važećim propisima.

Carinjenje robe – savetovanje i analiza

Uvek ćemo Vas na vreme posavetovati u vezi sa tarifiranjem robe i carinskim dažbinama. Ispravan proces carinjenja robe obezbeđuje da se izbegnu svi nepotrebni troškovi, mogući troškovi za kazne i penale ali i da se roba ispravno tarifira kako bi se primenile ispravne carinske stope.

posaljite upit
ik speditor kontejnerski transport
Kontejnerski transport
ik speditor kamionski transport
Kamionski transport
ik speditor avionski transport
Avionski transport

Start typing and press Enter to search