Kada je u pitanju transport robe iz Češke ili za Češku na nas se u potpunosti možete osloniti. Sa izuzetno ekonomičnim servisom zbirnog transporta za sve vaše pošiljke ili ekspresnom dostavom sa rokom od 24/48 sati mi vam možemo ponuditi kompletna logistička rešenja.

Većina logističkih operatera nudi nedeljne polaske određenim danima međutim mi raspolažemo velikim brojem vozila sa kojima vašu robu skupljamo znatno brže i transportujemo prvim raspoloživim vozilom, bez čekanja. Vašu robu možemo preuzeti svaki dan!

Prevozimo komercijalnu robu za ili iz Češke svakodnevno i izuzetno povoljno. Takođe, ukoliko šaljete lične i selidbene stvari rado ćemo vas posavetovati i uputiti u sve procedure.

Naši specijalisti imaju veliko iskustvo kada je u pitanju organizacija transporta robe iz ili za Češku. Pozovite nas (021 6724242) ili nas kontaktirajte putem emaila (info@ikspeditor.rs) a mi ćemo vam pomoći kako po pitanju teških i nestandardnih tereta tako i po pitanju najjeftinijih zbirnih logističkih rešenja.

Raspolažemo vozilima sa kojima možemo obezbediti transport za sve vrste roba. Čudnih dimenzija i oblika, bez obzira da li se radi o velikim paketima, teškim mašinama, ograničavajućim vremenima utovara/istovara mi izlazimo na kraj sa svim izazovima. Imamo kombi vozila, kamione nosivosti od 3t do 24t kao i svim vrstama specijalnih vozila.

Zbirni transport iz Češke je naša posebna specijalnost. Bez obzira da li se radi o standardnim euro paletama, kutijama, velikim mašinama ili sirovinama naš ekonomski zbirni transport pokriva sve. Za jeftina i brza rešenja na nas se u potpunosti možete osloniti uz dodatne pogodnosti ukoliko je roba složiva i može da se tovari jedna na drugu. Saradnja sa nama je jednostavna, samo nam pošaljite upit za transport i videćete našu posvećenost na delu.

Pročitajte još:  Transport robe iz Švajcarske

Naš tim specijalista organizuje transport iz Češke svakodnevno – brzo, na vreme, bez greške, povoljno i ekonomično takođe. Posvećeni smo redovnoj organizaciji zbirnog transporta iz Češke ali preko nas takođe možete poslati za Češku bilo koju količinu robe – od kutije do punog kamiona. Za kamionski transport iz Češke, mi uvek imamo rešenje. Kakvo god vozilo da tražite mi ćemo obezbediti rešenje, faktor iznenađenja ne postoji.

Kao iskusni logističari naši specijalisti će se pobrinuti da vam obezbede servis koji vam je potreban u datom trenutku:

  • redovne zbirne linije za i iz Češke
  • isporuke od vrata do vrata
  • mreža partnera za brzo prikupljanje robe
  • brzi i pouzdani kurirski servisi
  • jeftin zbirni transport
  • hitne isporuke kombi vozilima i manjim kamionima

Ekspresna dostava vaše robe

Treba vam hitan prevoz robe za Češku ili iz Češke? Obezbedićemo ekspresnu dostavu sa tranzitnim vremenom od 24-48 sati.

Pored standardnog zbirnog servisa iz Češke možemo obezbediti bilo koje vozilo za ekspresne isporuke od vrata do vrata za sve vaše hitne pošiljke koje su osetljive po pitanju vrednosti ili vremena pristizanja. Na raspolaganju imamo kombi vozila, male kamione i šlepere za hitna reagovanja i vanredne transporte.

button

Start typing and press Enter to search