kamionski transport
kontejnerski transport
avionski transport
zbirni transport
kontejnerski transport

IK Speditor – O Nama

Znate bolje od bilo koga drugog, da su transport i logistika integralni deo Vašeg poslovnog ciklusa, kao i da se kvalitetan, dugoročni odnos sa Vašim klijentima i partnerima zasniva na efikasnim logističkim rešenjima koja pre svega obezbeđuju isporuku robe na vreme, kvalitetno i pouzdano.

Činjenica da nije uvek moguće voditi računa o svim logističkim aktivnostima u okviru Vašeg poslovanja navodi na prirodan korak poveravanja određenih transportnih aktivnosti pouzdanim logističkim partnerima, ili se barem u početku nadamo da smo odabrali kvalitetnog i pouzdanog partnera.

Kako možemo biti sigurni da naš partner ima iste kriterijume kvaliteta kao i mi i da će u tom smislu zadovoljiti naše standarde i potrebe ?

Mnogi naši klijenti su već pronašli odgovor na ovo pitanje. Svi oni svakodnevno rade sa našim timom iskusnih specijalista koji su fokusirani na potrebe trenutka i koji kontinuirano demonstriraju kreativnost i ekspertizu obezbeđujući fleksibilna i praktična logistička rešenja.

Kao rezultat objedinjavanja različitih logističkih procesa u jedinstvena multimodalna rešenja IK Speditor se izdvaja po efikasnosti i fleksibilnosti.

Za nas Vi niste samo broj već cenjeni partner koji, baš kao i Vaši klijenti, očekuje najbolju uslugu.

Ponosni smo što imamo mogućnost da našim klijentima ponudimo fleksibilna i pouzdana logistička rešenja i što kontinuirano odražavamo visoke standarde u poslovanju.

Da li biste Vi , baš kao i naši trenutni klijenti, voleli da izgradite dugoročan partnerski odnos sa svojim kupcima i da imate apsolutno poverenje u Vašeg logističkog partnera ? Kontaktirajte nas danas i uverite se sami kako pouzdana i kvalitetna logistika može da radi za Vas.

Kancelarije nam se nalaze u Novom Sadu i na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu.

Kao član FIATA (svetskog udruženja špediterskih kompanija) i WCA grupe (World Cargo Alliance) naša globalna mreža pokriva preko 200 zemalja.

NAŠA MISIJA

Mi smo tim profesionalaca posvećenih razvoju inovativnih rešenja u međunarodnom transportu robe.

Naš fokus je na ljudima i iz tog razloga razvijamo sa našim klijentima i saradnicima stabilan i dugoročan poslovni i lični odnos zasnovan na uzajamnom poverenju i razumevanju.

Start typing and press Enter to search