Da li uvozite ili izvozite robu za Dansku ? Kao što očekujete od specijalista za drumski prevoz robe, naši kamioni svakodnevno saobraćaju na relaciji Danska – Srbija. Robu preuzimamo direktno našim vozilima a kada pošiljka nije hitna i potrebno obezbediti najjeftiniji servis robu preuzimamo i konsolidujemo u magacinu našeg partnera odakle je preuzimamo i dopremamo za Srbiju.

Nudimo najbrži ekspresni servis solo vozilima kao i uobičajni ekonomični zbirni transport robe za ili iz Danske. Većina logističkih operatera nudi nedeljne polaske određenim danima međutim mi raspolažemo velikim brojem vozila sa kojima vašu robu skupljamo znatno brže i transportujemo prvim raspoloživim vozilom, bez čekanja. Vašu robu možemo preuzeti svaki dan!

Prevozimo komercijalnu robu za ili iz Danske svakodnevno i izuzetno povoljno. Takođe, ukoliko šaljete lične i selidbene stvari rado ćemo vas posavetovati i uputiti u sve procedure.

Na nas se u potpunosti možete osloniti za sve vaše uvoze i izvoze kada je Danska u pitanju. Mi smo iskusni, nezavisni specijalisti i sa velikim entuzijazmom i zadovoljstvom ćemo vas posavetovati i uputiti kroz sve opcije.

Danska je zemlja sa mnogo ostrva ali na sreću pet osnovnih regiona (Hovedstaden, Midtjylland, Nordjylland, Sjaelland i Syddanmark) su veoma dobro povezani putevima uključujući i evropske koridore E20, E39, E45, E47 i E55 sa tunelima i mostovima koji premošćuju mnoge prepreke. Većina naših kamiona pokriva ovih pet osnovnih regija dok je za neke udaljene lokacije potrebno malo više vremena kako bi se obezbedilo kvalitetno logističko rešenje međutim mi imamo rešenje za sve.

Pročitajte još:  Transport robe iz Holandije

Sa jednog kraja Danske od Esbjerga na zapadnoj obali, kamionima treba tek nekoliko sati da stignu do glavnog grada Kopenhagena na krajnjem istoku zemlje koristeći jedan od ekspresnih koridora, autoput E20. Ovo je moguće pre svega zahvaljujući mostovima “Nye Lillebaeltsbro” i “Storebaeltsforbindelsen” koji povezuju ostrva Jutland, Funen i Zealand obezbeđujući super brzi tranzit između istoka i zapada zemlje.

kamionski transport
kontejnerski transport
avionski transport
zbirni transport
kontejnerski transport

Kada sarađujete sa nama uvek komunicirate sa jednim čovekom od inicijalne ponude, preko praćenja pošiljke do finalne isporuke – mi verujemo u lični kontakt. Naravno, jeftina dostava paletizovane robe predstavlja osnovu i najveći deo našeg svakodnevnog poslovanja međutim u mogućnosti smo organizovati transport kako za standardne euro palete (120x80cm) tako i za sve nestandardne drvene ili plastične palete, kutije, sanduke ali i mašine i opremu za koju je potrebno obezbediti specifične uslove ili opremu za utovar i istovar. Raspolažemo kombi vozilima, malim kamionima i velikim “mega” šleperima za pune utovare. Kakvo god vozilo da tražite mi ćemo obezbediti rešenje, faktor iznenađenja ne postoji.

Za sve vaše pošiljke za ili iz Danske samo nas pozovite telefonom (021 6724242) ili nas kontaktirajte putem emaila (info@ikspeditor.rs) a mi ćemo obezbediti najbolje rešenje.

Kao iskusni logističari naši specijalisti će se pobrinuti da vam obezbede servis koji vam je potreban u datom trenutku:

  • redovne zbirne linije za i iz Danske
  • isporuke od vrata do vrata
  • mreža partnera za brzo prikupljanje robe
  • brzi i pouzdani kurirski servisi
  • jeftin zbirni transport
  • hitne isporuke kombi vozilima i manjim kamionima

Ekspresna dostava vaše robe

Treba vam hitan prevoz robe za Dansku ili iz Danske? Obezbedićemo ekspresnu dostavu sa tranzitnim vremenom od 48-72 sata.

Pored standardnog zbirnog servisa iz Danske možemo obezbediti bilo koje vozilo za ekspresne isporuke od vrata do vrata za sve vaše hitne pošiljke koje su osetljive po pitanju vrednosti ili vremena pristizanja. Na raspolaganju imamo kombi vozila, male kamione i šlepere za hitna reagovanja i vanredne transporte

button

Start typing and press Enter to search