IK Speditor je pravi izbor ukoliko šaljete robu za Potugal ili vam je potreban transport iz Portugala. Nudimo najbrži ekspresni servis solo vozilima kao i uobičajni ekonomični zbirni transport robe za ili iz Portugala.

Većina logističkih operatera nudi nedeljne polaske određenim danima međutim mi raspolažemo velikim brojem vozila sa kojima vašu robu skupljamo znatno brže i transportujemo prvim raspoloživim vozilom, bez čekanja. Vašu robu možemo preuzeti svaki dan!

Prevozimo komercijalnu robu za ili iz Portugala svakodnevno i izuzetno povoljno. Takođe, ukoliko šaljete lične i selidbene stvari rado ćemo vas posavetovati i uputiti u sve procedure.

Tradicionalno poznat po industrijama tekstila, obuće, odeće i jedan od najvećih svetskih proizvođača plute, Portugal je danas takođe ima veoma razvijen izvoz visokih tehnologija. Bez obzira koju vrstu robe transportujete i sa kojeg dela Portugala, da li imate potrebu za transportom jedne kutije, palete, mašine ili vam je potreban kompletan kamion za transport mi ćemo obezbediti izuzetno ekonomično rešenje kako po pitanju transporta iz Portugala tako i po pitanju izvoza za Portugal. Saradnja sa nama je jednostavna, samo nam pošaljite upit za transport i videćete našu posvećenost na delu.

Naš tim specijalista organizuje transport iz Portugala svakodnevno – brzo, na vreme, bez greške, povoljno i ekonomično takođe. Posvećeni smo redovnoj organizaciji zbirnog transporta iz Portugala ali preko nas takođe možete poslati za Portugal bilo koju količinu robe – od kutije do punog kamiona.

Pročitajte još:  Transport robe iz Amerike

Za kamionski transport iz Portugala, mi uvek imamo rešenje. Raspolažemo kombi vozilima, malim kamionima i velikim “mega” šleperima za pune utovare. Kakvo god vozilo da tražite mi ćemo obezbediti rešenje, faktor iznenađenja ne postoji.

Kao iskusni logističari naši specijalisti će se pobrinuti da vam obezbede servis koji vam je potreban u datom trenutku:

  • redovne zbirne linije za i iz Portugala
  • isporuke od vrata do vrata
  • mreža partnera za brzo prikupljanje robe
  • brzi i pouzdani kurirski servisi
  • jeftin zbirni transport
  • hitne isporuke kombi vozilima i manjim kamionima

Ekspresna dostava vaše robe

Treba vam hitan prevoz robe za Portugal ili iz Portugala? Obezbedićemo ekspresnu dostavu sa tranzitnim vremenom od 48-72 sata.

Pored standardnog zbirnog servisa iz Portugala možemo obezbediti bilo koje vozilo za ekspresne isporuke od vrata do vrata za sve vaše hitne pošiljke koje su osetljive po pitanju vrednosti ili vremena pristizanja. Na raspolaganju imamo kombi vozila, male kamione i šlepere za hitna reagovanja i vanredne transporte.

button

Start typing and press Enter to search