Naš servis zbirnog transporta iz Grčke ili za Grčku obezbeđuje ekonomična rešenja za sve vaše uvozne ili izvozne potrebe. Ne morate tražiti dalje, kada je u pitanju Grčka, IK Speditor je specijalista za sve vrste transporta, kako za brza i ekspresna rešenja tako i za ekonomični zbirni servis.

Naš servis zbirnog transporta zasnovan je na velikom broju različitih tipova vozila kojima raspolažemo: od kombi vozila, malih kamiona do velikih šlepera i tkz. mega prikolica. Takođe kada je potrebno biti brz, naši specijalisti svakodnevno šalju manja vozila i kombije prema Grčkoj za sve vaše hitne isporuke. Nemojte nam verovati na reč, pozovite nas i proverite naše mogućnosti.

Prevozimo komercijalnu robu za ili iz Grčke svakodnevno i izuzetno povoljno. Takođe, ukoliko šaljete lične i selidbene stvari rado ćemo vas posavetovati i uputiti u sve procedure.

Kada je u pitanju transport komercijalne robe iz Grčke mi transportujemo kutije, sanduke, paletizovanu i ne paletizovanu robu, manje pakete, velike mašine i opremu – zapravo sve što možete zamisliti. U svakom slučaju zbirni transport je naša specijalnost a naši iskusni specijalisti stoje vam na raspolaganju za sve logističke izazove bez obzira o kakvoj se vrsti robe radi. Usluga je naš prioritet i kada sarađujete sa nama uvek komunicirate sa jednom osobom kroz čitav proces transporta jer verujemo u lični odnos koji razvijamo našim klijentima.

Pročitajte još:  Transport robe iz Portugala

Za hitne isporuke za ili iz Grčke u mogućnosti smo ponuditi i ekspresna rešenja bez obzira koliko robe imate za transport. Uvek ćemo vas posavetovati i obezbediti kalkulativne ponude za kompleksne logističke zahteve. Ako je potrebno obezbedićemo i kamion sa dva vozača, kako bi robu dopremili u kraćem roku.

kamionski transport
kontejnerski transport
avionski transport
zbirni transport
kontejnerski transport

Grci koji svoju zemlju zovu Hellas ili Ellada, imaju izuzetno bogatu kulturu i jedna su od najstarijih država u Evropi. Oni su uveli prvu demokratiju u svojim gradovima državama, organizovali su prve olimpijske igre još 766. godine pre nove ere a tamo je nastala i Homerovo remek delo Ilijada i odiseja koje je postalo jedan od najznačajnijih tekstova u modernoj evropskoj literaturi. Veliki deo istorije Grčke je zasnovan na mitologiji ali naši servisi zbirnog transporta svakako nisu nikakav mit već realnost.

Naš ekonomični i izuzetno povoljan zbirni servis iz Grčke je jedan od najpovoljnijih i najbržih servisa u Srbiji jer većina lgositičkih operatera čeka i do nedelju dana da popune kamione dok mi robu šaljemo mnogo češće, nekad i po nekoliko puta nedeljno i obezbeđujemo značajno kraća tranzitna vremena. Pošaljite nam upit i uverite se u naše mogućnosti.

Pored zbirnog transporta u mogućnosti smo ponuditi i kamione za pune utovare, bez obzira koji tip vozila vam je potreban. Mi obezbeđujemo odgovarajuća vozila za vaše specifične potrebe, uzimajući u obzir veličinu i vrstu tereta, lokacije preuzimanja i dostave, specifične potrebe i zahteve kao i hitnost isporuke. Možemo obezbediti kombi vozila za manje utovare, male kamione nosivosti 3t ali i velike šlepere nosivosti 24t kao i mega kamione kada je potrebna veća zapremina za transport. Za sve smo spremi i imamo rešenje.

Pročitajte još:  Transport robe iz Holandije

Iako je Grčka kao država specifična zbog velikog broja ostrva, IK Speditor obezbeđuje transporta rešenja za svih devet geografskih regia od Makedonije, centralne Grčke, Peloponeza, Tesalije, Epirije, ostrva u egejskom moru, Trakije, Krita i ostrva u jonskom moru.

Za sve vaše pošiljke za ili iz Grčke, samo nas pozovite telefonom (021 6724242) ili nas kontaktirajte putem emaila (info@ikspeditor.rs) a mi ćemo obezbediti najbolje rešenje.

Kao iskusni logističari naši specijalisti će se pobrinuti da vam obezbede servis koji vam je potreban u datom trenutku:

  • redovne zbirne linije za i iz Grčke
  • isporuke od vrata do vrata
  • jeftin zbirni transport
  • hitne isporuke kombi vozilima i manjim kamionima

Ekspresna dostava vaše robe

Treba vam hitan prevoz robe za Grčku ili iz Grčke? Obezbedićemo ekspresnu dostavu sa tranzitnim vremenom od 48-72 sata.

Pored standardnog zbirnog servisa možemo obezbediti bilo koje vozilo za ekspresne isporuke od vrata do vrata za sve vaše hitne pošiljke koje su osetljive po pitanju vrednosti ili vremena pristizanja. Na raspolaganju imamo kombi vozila, male kamione i šlepere za hitna reagovanja i vanredne transporte.

button

Start typing and press Enter to search