Da li uvozite robu iz Francuske ? Za kamionski transport iz Francuske, IK Speditor je siguran partner na kojeg se uvek možete osloniti. Mi smo jedna od retkih logističkih kompanija koja redovno servisira sve regije Francuske kako za pune kamionske utovare tako i za ekonomični servis zbirnog transporta robe. Takođe, kada je potrebno vašu robu možemo otpremati našim ekspresnim servisom sa izuzetnim tranzitnim vremenima.

Iako je zbirni transport iz Francuske jedan od veoma traženih servisa, pre svega zbog svoje ekonomičnosti, veliki izbor vozila na raspolaganju omogućava nam da ponudimo izuzetno pouzdana i ekonomična rešenja i za pune kamionske utovare bez obzira da li vam treba mali kamion nosivosti do 3t ili veliki šleper nosivosti do 24t.

Prevozimo komercijalnu robu za ili iz Francuske svakodnevno i izuzetno povoljno. Takođe, ukoliko šaljete lične i selidbene stvari rado ćemo vas posavetovati i uputiti u sve procedure.

Francuska spada među najveće izvoznike i uvoznike u svetu, sa izvozom mašina, transportne opreme, plastike, hemije, farmaceutskih proizvoda, različitih sirovina, gvožđa, čelika, elektronskih proizvoda, vina i raznih drugih proizvoda.

Bez obzira kakve zahteve za transport da imate, IK Speditor je pravi izvor za kamionski transport iz Francuske i za Francusku. Nemojte nam verovati na reč, kontaktirajte nas telefonom (021 6724242) ili emailom (info@ikspeditor.rs) odmah i uverite se sami.

kamionski transport
kontejnerski transport
avionski transport
zbirni transport
kontejnerski transport

Bez obzira da li transportujete jednu kutiju, paletu, mašinu ne standardnih dimenzija ili vam treba “mega” kamion za utovar gabaritne robe stojimo vam na raspolaganju. Nudimo posebno ekonomičan i jeftin servis za sve vaše pošiljke koje su složive jedna na drugu ali i ništa manje ekonomičan servis za neobične i problematične transportne zahteve.

Pročitajte još:  Transport robe iz Austrije

Kada sarađujete sa nama uvek komunicirate sa jednim čovekom od inicijalne ponude, preko praćenja pošiljke do finalne isporuke – mi verujemo u lični kontakt. Puni kamionski utovari, zbirni transport, spacifične dimenzije ili težina, mi dostavljamo vašu robu na vreme i po najpovoljijim uslovima, kako za Francusku tako i u uvozu iz Francuske.

Kao iskusni logističari naši specijalisti će se pobrinuti da vam obezbede servis koji vam je potreban u datom trenutku:

  • redovne zbirne linije za i iz Francuske
  • isporuke od vrata do vrata
  • puni kamionski utovari
  • jeftin i pouzdan zbirni transport
  • hitne isporuke kombi vozilima i manjim kamionima

Ekspresna dostava vaše robe

Treba vam hitan prevoz robe za Francusku ili iz Francuske? Obezbedićemo ekspresnu dostavu sa tranzitnim vremenom od 48-72 sata.

Pored standardnog zbirnog servisa za Francusku ili iz Francuske možemo obezbediti bilo koje vozilo za ekspresne isporuke od vrata do vrata za sve vaše hitne pošiljke koje su osetljive po pitanju vrednosti ili vremena pristizanja. Na raspolaganju imamo kombi vozila, male kamione i šlepere za hitna reagovanja i vanredne transporte.

button

Start typing and press Enter to search