Da li često uvozite robu iz Nemačke i treba vam pouzdan partner u transportu? IK Speditor je siguran i pouzdan partner na kog se možete osloniti za sve vaše pošiljke za ili iz Nemačke. Mi smo specijalisti kada je u potrebno ekonomično dopremiti paletu, mašinu ili pun kamion sirovina iz Nemačke. Kontaktirajte nas odmah i uverite se sami.

Prevozimo komercijalnu robu za ili iz Nemačke svakodnevno i izuzetno povoljno. Takođe, ukoliko šaljete lične i selidbene stvari rado ćemo vas posavetovati i uputiti u sve procedure.

Nemačka kao peta najveća ekonomija sveta opslužuje uvozom i izvozom metalsku, mašinsku, hemijsku, tekstilnu ali i mnoge druge komercijalne industriske grane. Sa snažnim trgovinskim odnosima sa svim velikim ekonomskim centrima širom sveta, Nemačka je vrlo dostupna i veoma zanimljiva kao poslovni i trgovinski partner domaćim kompanijama.

Naš tim specijalista organizuje transport za ili iz Nemačke svakodnevno – brzo, na vreme, bez greške, povoljno i ekonomično takođe. Posvećeni smo redovnoj organizaciji zbirnog transporta iz Nemačke ali preko nas takođe možete poslati za Nemačku bilo koju količinu robe – od kutije do punog kamiona.

Za kamionski transport iz Nemačke, mi uvek imamo rešenje. Raspolažemo kombi vozilima, malim kamionima i velikim “mega” šleperima za pune utovare. Kakvo god vozilo da tražite mi ćemo obezbediti rešenje, faktor iznenađenja ne postoji.

Sa lokalnim partnerima pokrivamo svih 16 okruga Nemačke: Baden-Wurttemberg, Bavaria, Berlin, Brandenburg, Bremen, Hamburg. Hesse, Mecklenburg-Vorpommern, Lower Saxony, North Rhine-Westphalia, Rhineland-Palatinate, Saarland, Saxony, Saxony-Anhalt, Schleswig-Holstein i Thuringia. Kada je Nemačka u pitanju destinacija nam nikada nije ograničenje. Ako imate potrebe za transportom iz Nemačke našli ste prijatelja, pošaljite nam zahtev i uverite se.

Pročitajte još:  Zbirni kontejnerski transport - LCL

Kao iskusni logističari naši specijalisti će se pobrinuti da vam obezbede servis koji vam je potreban u datom trenutku:

  • redovne zbirne linije za i iz Nemačke
  • isporuke od vrata do vrata
  • mreža partnera za brzo prikupljanje robe po celoj Nemačkoj
  • brzi i pouzdani kurirski servisi
  • jeftin međunarodni transport
  • hitne isporuke kombi vozilima i manjim kamionima

Ekspresna dostava vaše robe 

Treba vam hitan prevoz robe za Nemačku ili iz Nemačke? Obezbedićemo ekspresnu dostavu sa tranzitnim vremenom od 24-72 sata.

Pored standardnog zbirnog servisa za Nemačku možemo obezbediti bilo koje vozilo za ekspresne isporuke od vrata do vrata za sve vaše hitne pošiljke koje su osetljive po pitanju vrednosti ili vremena pristizanja. Na raspolaganju imamo kombi vozila, male kamione i šlepere za hitna reagovanja i vanredne transporte.

button

Start typing and press Enter to search