Tražite jednostavno i povoljno rešenje za transport iz Amerike ili treba svoju robu da dostavite u Ameriku ?

Dobrodošli, na pravom ste mestu – IK Speditor je pravi izbor za sve vaše transportne potrebe iz ili za Ameriku – za ekspresna avionska rešenja ili ekonomični brodski transport stojimo vam na raspolaganju. Bez obzira da li imate hitan paket ili vrednu pošiljku, malu zbirnu pošiljku (LCL) ili pun kontejner (FCL) obezbedićemo rešenje koje odgovara zahtevima trenutka. Za to smo specijalisti !

Kao profesionalni i iskusni logistički operater kada je u pitanju Amerika, IK Speditor je vaš lokalni partner za globalne izazove.

Da li ćete koristiti avionski transport ili u datom trenutku jeftiniji brodski transport zadovoljava vaše potrebe u mnogome zavisi od hitnosti, veličine pošiljke i samih transportnih troškova.

Ukoliko se dvoumite ili niste sigurni za koje rešenje da se opredelite slobodno nas pozovite (021 6724242) ili nas kontaktirajte putem emaila (info@ikspeditor.rs) a naši specijalisti će vas rado posavetovati i pomoći vam da donesete najbolju odluku i rešite transport po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

To nije sve, mi ćemo takođe rešiti sve carinske formalnosti i rasteretiti vas kako biste vi mogli da se posvetite vašem poslu.

Šta možemo učiniti za vas?

IK Speditor pomaže svojim klijentima prilikom transporta robe iz Amerike bez obzira da li su u pitanju uzorci, kutije, palete, mašine, zbirne kontejnerske pošiljke ili puni kontejnerski utovari.

Pročitajte još:  Uvoz Robe Iz Kine I Šta Očekivati?

Zahvaljujući našoj mreži lokalnih partnera i dugogodišnjim odnosima sa brodskim i avionskim kompanijama vremenom smo postali eksperti za transport iz ili za Ameriku a posebno za:

  • Preuzimanje pošiljki i unutrašnji transport od vašeg dobavljača do aerodroma ili luke
  • Konsolidaciju pošiljki
  • Bukiranje brodskog prostora sa najefikasnijim brodskim kompanijama
  • FCL (puni kontejnerski utovari) i LCL (zbirne kontejnerske pošiljke) transport
  • Avionski transport do Beograda ili bilo koje druge destinacije
  • Procedure carinjenja robe, osiguranje i ostalu prateću dokumentaciju
kamionski transport
kontejnerski transport
avionski transport
zbirni transport
kontejnerski transport

Brodski transport – Amerika

Ukoliko vaša pošiljka nije hitna, slanje robe za ili iz Amerike brodom je uvek najekonomičnije rešenje – posebno za velike i teške pošiljke. Sa druge strane ovaj vid transporta može biti i iznenađujuće brz imajući u vidu razdaljinu između Amerike i Srbije.

Slanje robe brodom realizuje se korišćenjem standardnih brodskih kontejnera. Ukoliko vas zanima više informacija o dimenzijama i vrstama kontejnera kliknite ovde. Većina robe transportuje se u standardnim 20ft i 40ft kontejnerima međutim kada je potrebno možemo obezbediti i druge vrste kontejnera kako za robu pod temperaturnim režimom tako i za gabaritne robe koje ne mogu da stanu u standardne kontejnere.

Naravno, puni kontejnerski utovari (FCL) su najpovoljnija rešenja, međutim ukoliko imate manje robe i treba vam LCL (zbirni) servis jedako smo ekonomični. Bez obzira da li imate malu kutiju ili paletu mi ćemo obezbediti zbirno rešenje kako u uvozu tako i u izvozu za Ameriku. Robu objedinjujemo u konsolidacionim magacinima naših partnera gde se pune kontejneri i otpremaju ka krajnjoj destinaciji.

Pročitajte još:  Transport robe iz Švajcarske

Kontejnere transportujemo preko luka u Baru, Rijeci, Kopru i Solunu ali i preko drugih evropskih luka (Antverpen, Roterdam, Hamburg, Bremen) kada potrebe nalažu. Servisom pokrivamo sve američke luke a preko naših partnera u mogućnosti smo vašu robu preuzeti i dopremiti bilo gre u Americi.

Fokusirani smo na usluge kontejnerskog i avionskog transporta iz Kine već dugi niz godina. Ponosni na ono što radimo, našim uslugama štedimo vam novac i vreme i u tome smo veoma dobri.

Avionski transport – Amerika

Ukoliko imate hitne pošiljke za ili iz Amerike rešenje je naš servis avionskog transporta. U izvozu za Ameriku robu šaljemo preko aerodroma Nikola Tesla u Beogradu a kada je potrebno smanjiti troškove ili robu otpremiti na neku specifičnu destinaciju koristimo evropske aerodrome u Beču i Frakfurtu. Međutim slanje robe avionom ne podrazumeva samo stavljanje robe na let – mi preuzimamo vašu robu bilo gde u Srbiji kada je u pitanju izvoz ili bilo gde u Americi kada je u pitanju uvoz i obezbeđujemo kompletnu uslugu od vrata do vrata.

Takođe u uvozu robe iz Amerike pošiljke dopremamo direktno na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu a kada to nije moguće zbog ograničenja ili dimenzija pošiljke robu dopremamo preko aerodroma u Beču ili Frankfurtu. Na taj način obezbeđujemo prvoklasan servis ali i štedimo vreme i novac našim klijentima. Robu u Beogradu dočekuju naši specijalisti na aerodromu Nikola Tesla gde se roba carini i nakon carinjenja dostavlja na vašu adresu.

Pročitajte još:  Transport robe iz Koreje

Kakve cene možemo da obezbedimo?

Ukratko – brze, jasne i konkurentne.

Mi u IK Speditoru tražimo najbolje rute i obezbeđujemo najbolje cene za svaki pojedinačni transport, tražeći uvek optimalnu kombinaciju tranzitnog vremena i cene.

Logističke kompanije koje nude veoma niske cene transporta često svoje troškove nadomešćuju na neki drugi način – lošijim servisom, dužim tranzitnim vremenima ili kroz neke skrivene troškove za koje tek naknadno saznajete.

Bez skrivenih troškova!

Sa nama nema skrivenih troškova. Ono što mi ponudimo to i naplaćujemo. Sa našim jednostavnim i preciznim ponudama znate tačno šta dobijate.

Bez iznenađenja

Posvećeni smo veoma visokim standardima koji obezbeđuju kvalitetnu uslugu kola vredi svaki dinar i sa našim klijentima uspostavljamo partnerski odnos kako bismo zajedno optimizovali svaki element vašeg lanca snabdevanja.

 

button

 

Start typing and press Enter to search