Da li uvozite ili izvozite robu za Holandiju ? Kao što očekujete od specijalista za drumski prevoz robe, kad je Holandija u pitanju naši kamioni svakodnevno saobraćaju na relaciji Holandija – Srbija.

Robu preuzimamo direktno našim vozilima a kada pošiljka nije hitna i potrebno obezbediti najjeftiniji servis robu preuzimamo i konsolidujemo u magacinu našeg partnera odakle je preuzimamo i dopremamo za Srbiju.

Naš servis izuzetno povoljnog zbirnog transporta iz Holandije zasnovan je na velikom broju različitih tipova vozila kojima raspolažemo: od kombi vozila, malih kamiona do velikih šlepera i tkz. mega prikolica.

Takođe kada je potrebno biti brz, naši specijalisti svakodnevno šalju manja vozila i kombije prema Holandiji za sve vaše hitne isporuke. Pozovite nas za sve vaše redovne ili hitne pošiljke za odnosno iz Holandije i proverite naše mogućnosti.

Prevozimo komercijalnu robu za ili iz Holandije svakodnevno i izuzetno povoljno. Takođe, ukoliko šaljete lične i selidbene stvari rado ćemo vas posavetovati i uputiti u sve procedure.

Na nas se u potpunosti možete osloniti za sve vaše uvoze i izvoze kada je Holandija u pitanju. Mi smo iskusni, nezavisni specijalisti i sa velikim entuzijazmom i zadovoljstvom ćemo vas posavetovati i uputiti kroz sve opcije i mogućnosti kada je u pitanju transport za ili iz Holandije.

Kada sarađujete sa nama uvek komunicirate sa jednim čovekom od inicijalne ponude, preko praćenja pošiljke do finalne isporuke – mi verujemo u lični kontakt. Puni kamionski utovari, zbirni transport, spacifične dimenzije ili težina, mi dostavljamo vašu robu na vreme i po najpovoljijim uslovima, kako za Holandiju tako i u uvozu iz Holandije.

kamionski transport
kontejnerski transport
avionski transport
zbirni transport
kontejnerski transport

Tokom istorije brodski transport, riba, trgovina i bankarstvo bili su osnovni i glavni razvojni sektori Holandije i trenutno Holandija je među deset najvećih izvoznika u svetu. Hrana, hemija, metalurgija, mašine i elektronska industrija samo su neki od vodećih izvoznih sektora Holandije danas, pa samim tim u našem poslovanju transport iz Holandije ima veoma značajan udeo. Robu iz Holandije prevozimo svakodnevno, pouzdano i veoma povoljno.

Pročitajte još:  Transport robe iz Francuske

Holandija je podeljena na 12 administrativnih regiona: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Brabant, Severna Holandija, Overijssel, Utrecht, Zeeland i Južna Holandija. Preko mreže naših partnera, kada situacija tako nalaže i robu ne preuzimamo direktno kamionima, pošiljke se konsoliduju u magacinu našeg partnera preko kojeg pokrivamo celu Holandiju.

Pored kamionskog prevoza kada je Holandija u pitanju, za sve vaše hitne pošiljke, takođe u mogućnosti smo ponuditi i obezbediti izuzetna rešenja za avionski prevoz. Lokalni logistički operateri najčešće ne nude širok spektar rešenja kada je u pitanju Holandija.

Neki rade samo pune utovare, neki imaju mogućnosti za transport samo sa kombi vozilima međutim mi u IK Speditoru imamo rešenje za svaki transportni zahtev i svaki vid transporta. Kamionski prevoz, pogotovo manjih zbirnih pošiljki je naša specijalnost bez obzira da li imate kutiju, paletu, mašinu ili pošiljku specifičnih dimenzija odnosno težine.

Za sve vaše pošiljke za ili iz Holandije samo nas pozovite telefonom (021 6724242) ili nas kontaktirajte putem emaila (info@ikspeditor.rs) a mi ćemo obezbediti najbolje rešenje.

Kao iskusni logističari naši specijalisti će se pobrinuti da vam obezbede servis koji vam je potreban u datom trenutku:

  • redovne zbirne linije za i iz Holandije
  • isporuke od vrata do vrata
  • puni kamionski utovari
  • jeftin zbirni transport
  • hitne isporuke kombi vozilima i manjim kamionima

Ekspresna dostava vaše robe

Treba vam hitan prevoz robe za Holandiju ili iz Holandije? Obezbedićemo ekspresnu dostavu sa tranzitnim vremenom od 48-72 sata.

Pored standardnog zbirnog servisa za Holandiju ili iz Holandije možemo obezbediti bilo koje vozilo za ekspresne isporuke od vrata do vrata za sve vaše hitne pošiljke koje su osetljive po pitanju vrednosti ili vremena pristizanja. Na raspolaganju imamo kombi vozila, male kamione i šlepere za hitna reagovanja i vanredne transporte.

button

Start typing and press Enter to search