Da li tražite najbolje rešenje za kontejnerski transport iz Izraela? Treba vam opcija za pun kontejnerski utovar (FCL) ili zbirni kontejnerski tranpsport (LCL)? Nema problema. Pošaljite nam vaš zahtev za uvoz ili izvoz iz Izraela i proverite naš izuzetan servis.

Prevozimo komercijalnu robu za ili iz Izraela svakodnevno i izuzetno povoljno. Takođe, ukoliko šaljete lične i selidbene stvari rado ćemo vas posavetovati i uputiti u sve procedure.

Mi smo prijatelji u transportu i profesionalci kada je u pitanju kontejnerski transport iz Izraela ali i za Izrael. Naši specijalisti će obezbediti najpovoljnije i najbrže logističko rešenje i brinuti se o vašim pošiljkama od početka do kraja. Pored samog kontejnerskog trnasporta u mogućnosti smo ponuditi i transport specifičnih roba, gabaritnih ili teških. Za jeftina i izuzetno brza logistička rešenja pozovite nas (021 6724242) i proverite naše mogućnosti.

O vašim pošiljkama brine jedan logistički agent koji vam stoji na raspolaganju i van radnog vremena (ukoliko je potrebno) jer verujemo da je osnovni preduslov uspeha lični odnos koji se razvija među poslovnim partnerima.

Na žalost, sigurnost u Izraelu je sa vremena na vreme ozbiljno pitanje zato budite sigurni da vaše pošiljke iz Izraela ili za Izrael predajete ekspertima – IK Speditoru – i budite spokojni da će vaša pošiljka biti preuzeta na vreme i da će stići na destinaciju sa najmanje problema i u dogovorenom roku.  Za vas možemo takođe obezbediti i kompletno osiguranje pošiljki kako ne biste morali brinuti.

kamionski transport
kontejnerski transport
avionski transport
zbirni transport
kontejnerski transport

Izrael je država kontrasta: od luksuznih turističkih centara do siromašnih palestinskih enklava; od vrhunskih tehnoloških sistema do velikog broja prastarih religiskih mesta; od sjajnih mediteranskih plaža do pustinjske klime južnog Nageva i Arave i lista ide u nedogled.

Pročitajte još:  Transport robe iz Belgije

Izrael se nalazi na istočnoj strani Sredozemnog mora, graniči se sa Libanom na severu, Sirijom na severoistoku, Jordanom na istoku i Egiptom i Gazom na jugu i zapadu. Temperature u Izraelu veoma variraju posebno tokom zime. Planinski predeli mogu biti vetroviti, hladni i često snežni dok gradovi na obali imaju tipičnu mediteransku klimu sa hladnim i kišovitim zimama i dugim toplim letom.

Dva najveća grada u Izraelu su Tel Aviv i Jerusalim. Izrael smatra Jerusalim svojim glavnim gradom što nije globalno prihvaćeno i priznato od strane drugih država zbog političke osetljivosti pitanja. Drugi veliki gradovi obuhvataju Ashdod, Ashkelon, Bat Yam, Beersheba, Bnei Brak, Haifa, Holon, Netanya, Petah Tikva, Ramat Gan, Rehovot i Rishon LeZion.

Pored toga što obezbeđujemo kompletna logistička rešenja za pune kontejnerske utovare, jeftin i veoma brz zbirni kontejnerski trasport iz Izraela je naša specijalnost. Sa tranzitnim vremenom od Haife do Kopra od samo 5 dana u mogućnosti smo obebediti izuzetno brza logistička rešenja. Pošaljite nam upit i osigurajte najpovoljnije i najbrže rešenje na tržištu.

Kao iskusni logističari naši specijalisti će se pobrinuti da vam obezbede servis koji vam je potreban u datom trenutku:

  • puni kontejnerski utovari (FCL)
  • najpovoljnija rešenja za zbirni kontejnerski transport za i iz Izraela (LCL)
  • avionski transport
  • isporuke od vrata do vrata
  • mreža partnera za brzo prikupljanje robe
  • brzi i pouzdani kurirski servisi

button

Start typing and press Enter to search