• Avionski transport iz Južne Koreje
  Avionski transport iz Južne Koreje
  Ukoliko imate potrebe za avionskim transportom iz Južne Koreje spremili smo za vas jedinstvenu ponudu. Ne morate biti veliki igrač da biste dobili najbolje cene. Pošaljite nam upit a mi ćemo za vas obezbediti najbolju cenu i uslove na tržištu.
 • Zbirni transport iz Nemačke
  Zbirni transport iz Nemačke
  Za sve nepaletizovane pošiljke do 100kg iz Nemačke spremili smo posebnu ponudu. Kontaktirajte nas i proverite.
 • Specijalisti za Kinu
  Specijalisti za Kinu
  Transport iz Kine je naša specijalnost, bez obzira da li imate potrebe za avionskim ili kontejnerskim transportom naši specijalisti stoje vam na raspolaganju
 • Zbirni kontejnerski transport iz USA
  Zbirni kontejnerski transport iz USA
  Najbolja tranzitna vremena i cene na tržištu.

IKSpeditor DOO pruža usluge međunarodnog transporta robe drumom, vodom i vazduhom. Bez obzira na destinaciju IKSpeditor DOO obezbeđuje fleksibilna rešenja koja zadovoljavaju visoke zahteve tržišta te omogućavaju da se, bez obzira na tip prevoznog sredstva ili destinaciju, transport realizuje ekonomično i po najvišim standardima industrije.

kamion

DRUMSKI TRANSPORT

Naša ekspedicija nema ograničenja. Možemo obezbediti bilo koje prevozno sredstvo bez obzira na destinaciju i količinu robe, mi uvek imamo rešenje.

luka

BRODSKI TRANSPORT

Naš iskusan tim će vas uvek posavetovati u pogledu iznalaženja najefikasnijih rešenja kako za pune kontejnerske utovare tako i za zbirni kontejnerski transport.

avion

AVIONSKI TRANSPORT

Obezbeđujemo uslugu “od vrata do vrata” pokrivajući preko 200 zemalja. Naš pristup orjentisan je na izbegavanje svih nepotrebnih rizika i troškova.

carina

CARINSKO POSREDOVANJE

Naši specijalisti imaju veliko znanje i iskustvo u ovoj oblasti i obezbeđuju usklađenost Vaših carinskih posova po svim važećim propisima.

project-cargo

SPECIJALNI TRANSPORTI I OPASNA ROBA

Bez obzira na režim i gabarite obezbeđujemo sve potrebne informacije i savete kao i konkretna logistička rešenja za specijalne zahteve.

selidba

MEĐUNARODNE SELIDBE

Naš cilj je da Vam pružimo logističku podršku za međunarodnu selidbu po uslovima koje dobijaju velike kompanije prilikom transporta komercijalne robe, bez stresa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search