Da li tražite pouzdanog partnera za transport iz Švajcarske? Kao što očekujete od specijalista za drumski prevoz robe, kad je Švajcarska u pitanju naši kamioni svakodnevno saobraćaju na toj relaciji. Robu preuzimamo direktno našim vozilima a kada pošiljka nije hitna i potrebno obezbediti najjeftiniji servis robu preuzimamo i konsolidujemo u magacinu našeg partnera odakle je preuzimamo i dopremamo za Srbiju.

Naš servis zbirnog transporta zasnovan je na velikom broju različitih tipova vozila kojima raspolažemo: od kombi vozila, malih kamiona do velikih šlepera i tkz. mega prikolica. Takođe kada je potrebno biti brz, naši specijalisti svakodnevno šalju manja vozila i kombije prema Švajcarskoj za sve vaše hitne isporuke. Nemojte nam verovati na reč, pozovite nas i proverite naše mogućnosti.

Prevozimo komercijalnu robu za ili iz Holandije svakodnevno i izuzetno povoljno. Takođe, ukoliko šaljete lične i selidbene stvari rado ćemo vas posavetovati i uputiti u sve procedure.

Kada sarađujete sa nama uvek komunicirate sa jednim čovekom od inicijalne ponude, preko praćenja pošiljke do finalne isporuke – mi verujemo u lični kontakt. Puni kamionski utovari, zbirni transport, spacifične dimenzije ili težina, mi dostavljamo vašu robu na vreme i po najpovoljijim uslovima, kako za Švajcarsku tako i u uvozu iz Švajcarske.

kamionski transport
kontejnerski transport
avionski transport
zbirni transport
kontejnerski transport

Kamionski prevoz, pogotovo manjih zbirnih pošiljki je naša specijalnost bez obzira da li imate kutiju, paletu, mašinu ili pošiljku specifičnih dimenzija odnosno težine. Međutim pored kamionskog prevoza kada je Švajcarska u pitanju, za sve vaše hitne pošiljke, takođe u mogućnosti smo ponuditi i obezbediti izuzetna rešenja za avionski prevoz.

Pročitajte još:  Transport robe iz Koreje

Za sve vaše pošiljke za ili iz Švajcarske, samo nas pozovite telefonom (021 6724242) ili nas kontaktirajte putem emaila (info@ikspeditor.rs) a mi ćemo obezbediti najbolje rešenje.

Kao iskusni logističari naši specijalisti će se pobrinuti da vam obezbede servis koji vam je potreban u datom trenutku:

  • redovne zbirne linije za i iz Švajcarske
  • isporuke od vrata do vrata
  • puni kamionski utovari
  • jeftin zbirni transport
  • hitne isporuke kombi vozilima i manjim kamionima

Ekspresna dostava vaše robe

Treba vam hitan prevoz robe za Švajcarsku ili iz Švajcarske? Obezbedićemo ekspresnu dostavu sa tranzitnim vremenom od 24-48 sati.

Pored standardnog zbirnog servisa možemo obezbediti bilo koje vozilo za ekspresne isporuke od vrata do vrata za sve vaše hitne pošiljke koje su osetljive po pitanju vrednosti ili vremena pristizanja. Na raspolaganju imamo kombi vozila, male kamione i šlepere za hitna reagovanja i vanredne transporte.

 

button

 

Start typing and press Enter to search