Tražite najbolju cenu transporta i pouzdan servis iz Južne Koreje?
Dobrodošli! Na pravom ste mestu – najbolja rešenja za transport iz Južne Koreje.

Imajući u vidu da je Južna Koreja zvanično šesti najveći izvoznik na svetu, ne iznenađuje činjenica da se sve više robe transportuje ka Evropi i Srbiji.

Fokusirani smo na usluge kontejnerskog i avionskog transporta iz Koreje već dugi niz godina. Ponosni na ono što radimo, našim uslugama štedimo vam novac i vreme i u tome smo veoma dobri.

Pored toga što u našem poslovanju avionski transport iz Koreje predstvalja značajan udeo, imajući u vidu izuzetno povoljne cene koje nudimo, IK Speditor je takođe u mogućnosti da ponudi i kontejnerski transport iz Koreje kako po pitanju punih kontejnerskih utovara tako i po pitanju zbirnih (LCL) pošiljki.

Bez obzira da li imate kutiju, paletu, pun kontejner robe ili robu ne standardnih gabarita naša ponuda avionskog i kontejnerskog transporta iz Koreje nema konkurenciju kako po pitanju cene tako i po pitanju servisa. Vaše pošiljke su sigurne sa nama i što je najvažnije naše usluge štede vam novac i vreme.

Mi smo uslužno orjentisana kompanija i ponosimo se iskustvom i profesionalizmom naših specijalista za logistiku. Kada sarađujete sa nama uvek ćete komunicirati sa jednom osobom, od početka do kraja, bez obzira da li je u pitanju obezbeđivanje ponuda, bukiranje transporta, praćenje pošiljki, carinjenje ili dostava robe. Naše poslovanje je maksimalno transparentno i veoma ažurno kada je u pitanju informisanje naših klijenata o statusu pošiljke.

kamionski transport
kontejnerski transport
avionski transport
zbirni transport
kontejnerski transport

Ekspresni avionski transport je na raspolaganju za sve vaše hitne i bitne pošiljke, sa veoma kratkim tranzitnim vremenima i dovozom direktno do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu. Ukoliko je robu potrebno preuzeti na adresi u Koreji naši partneri i agenti pokrivaju ceo južni deo poluostrva; sa posebnim akcentom na glavni grad Seul kao i na glavne idustriske centre: Busan, Incheon, Daegu, Daejeon, Gwangju, Ulsan, Suwon, Changwon, Goyang, Seongnam, Yongin, Bucheon i Ansan. Transporti iz Južne Koreje se realizuju izuzetno brzo i povoljno pre svega zahvaljujući izuzetnoj transportnoj mreži i infrastrukturi.

Pročitajte još:  Zbirni transport - Rusija

Tehnološki, Južna Koreja je izuzetno napredna. Svoj razvoj u velikoj meri zasniva na izvozu tehnologije (između ostalog i nuklearne tenologije i nuklearnih reaktora), ima najbržu internet infrastrukturu u svetu, sedište je četvrtog najvećeg proizvođača automobila (Hyundai-Kia) ali i najvećih svetksih tehnoloških giganata poput Samsunga i LG-a. Ova tehnološka snaga Južne Koreje u značajnoj meri je doprinela da se izbegne ekonomska kriza i recesija i da se obezbedi kontinuiran rast iz godine u godinu. Imajući sve to u vidu uopšte ne čudi značajno povećanje interesovanja za transport robe iz Koreje u čemu je IK Speditor neprikosnoven. Nemojte nam verovati na reč, kontaktirajte nas putem telefona (021 6724242) ili emaila (info@iksepditor.rs) i uverite se sami.

Kada je u pitanju prevoz iz Koreje naše usluge pokrivaju:

  • Lokalno preuzimanje robe bilo gde u Koreji i konsolidacija
  • Najjeftiniji avionski transport iz Južne Koreje
  • Poseban servis za izuzetno hitne i bitne pošiljke
  • Kontejnerski transport kako za pune kontejnere tako i za zbirne pošiljke (LCL)
  • Uvozno carinjenje
  • Dostava na adresu

Avio transport – kad je bitna cena
Naš ekonomičan servis avionskog transporta iz Koreje je savršen za pošiljke koje je potrebno dopremiti brzo ali nisu vanredno hitne. Konsolidovanjem pošijlki u Koreji u mogućnosti smo obezbediti izuzetno povoljne cene čak i za veoma male pošiljke. Robu možemo preuzimati sa bilo koje adrese u Koreji i dostaviti je do Srbije. Transportujemo sve vrste roba od komercijalnih pošiljki, preko opasnih materija do selidbenih stvari.

Avio transport – kad je bitno vreme
IK Speditor organizuje dostavu izuzetno hitnih pošiljki redovno i za sve naše klijente. Nudimo uslugu od vrata do vrata i u mogućnosti smo obezbediti kompletan servis od preuzimanja robe na adresi u Koreji do dostave robe na vašu adresu bilo gde u Srbiji. Kada je potrebno možemo organizovati i preuzimanje u roku od 24h pokrivajući celu Koreju.

button

Start typing and press Enter to search