IK Speditor je pravi izbor ukoliko šaljete robu za Belgiju ili vam je potreban transport iz Belgije. Nudimo najbrži ekspresni servis solo vozilima kao i uobičajni ekonomični zbirni transport robe za ili iz Belgije.

Većina logističkih operatera nudi nedeljne polaske određenim danima međutim mi raspolažemo velikim brojem vozila sa kojima vašu robu skupljamo znatno brže i transportujemo prvim raspoloživim vozilom, bez čekanja. Vašu robu možemo preuzeti svaki dan!

Prevozimo komercijalnu robu za ili iz Belgije svakodnevno i izuzetno povoljno. Takođe, ukoliko šaljete lične i selidbene stvari rado ćemo vas posavetovati i uputiti u sve procedure.

Belgija ima izuzetno gustu i modernu mrežu puteva i jedina je zemlja koja se kompletna vidi iz svemira pre svega zbog činjenice da su svi putevi u Belgiji osvetljeni.Bez obzira da li imate potrebu za transportom jedne kutije, palete, mašine ili vam je potreban kompletan kamion za transport mi ćemo obezbediti izuzetno ekonomično rešenje kako po pitanju transporta iz Belgije tako i po pitanju izvoza za Belgiju.

Saradnja sa nama je jednostavna, samo nam pošaljite upit za transport i videćete našu posvećenost na delu.

Naš tim specijalista organizuje transport iz Belgije svakodnevno – brzo, na vreme, bez greške, povoljno i ekonomično takođe. Posvećeni smo redovnoj organizaciji zbirnog transporta iz Belgije ali preko nas takođe možete poslati za Belgiju bilo koju količinu robe – od kutije do punog kamiona. Za kamionski transport iz Belgije, mi uvek imamo rešenje. Raspolažemo kombi vozilima, malim kamionima i velikim “mega” šleperima za pune utovare. Kakvo god vozilo da tražite mi ćemo obezbediti rešenje, faktor iznenađenja ne postoji.

Pročitajte još:  Zbirni transport i glavni izazovi

Zemlje Beneluksa su posle Nemačke i Italije najfrekventnije destinacije kada je u pitanju kamionski transport za Srbiju. Zbog toga našem servisu zbirnog transporta iz Belgije pristupamo sa posebnom pažnjom. Nudimo izuzetno konkurentne cene i odlična tranzitna vremena a kada je potrebno obezbediti najjeftinije ili ekspresno brzo rešenje na nas se možete u potpunosti osloniti.

Za sve vaše pošiljke za ili iz Belgije samo nas pozovite telefonom (021 6724242) ili nas kontaktirajte putem emaila (info@ikspeditor.rs) a mi ćemo obezbediti najbolje rešenje.

Kao iskusni logističari naši specijalisti će se pobrinuti da vam obezbede servis koji vam je potreban u datom trenutku:

  • redovne zbirne linije za i iz Belgije
  • isporuke od vrata do vrata
  • puni kamionski utovari
  • jeftin zbirni transport
  • hitne isporuke kombi vozilima i manjim kamionima

Ekspresna dostava vaše robe

Treba vam hitan prevoz robe za Belgiju ili iz Belgije? Obezbedićemo ekspresnu dostavu sa tranzitnim vremenom od 48-72 sata.

Pored standardnog zbirnog servisa iz Belgije možemo obezbediti bilo koje vozilo za ekspresne isporuke od vrata do vrata za sve vaše hitne pošiljke koje su osetljive po pitanju vrednosti ili vremena pristizanja. Na raspolaganju imamo kombi vozila, male kamione i šlepere za hitna reagovanja i vanredne transporte.

button

Start typing and press Enter to search