Da li vam treba transport iz Austrije, ili možda imate izvoz za Austriju? Posvećeno pristupamo vašim zatevima i nudimo ekonomična rešenja i kratka tranzitna vremena. Nemojte čekati, kontaktirajte nas i proverite.

Transport komercijalne robe za ili iz Austrije organizujemo svakodnevno i izuzetno povoljno. Ukoliko šaljete lične i selidbene stvari rado ćemo vas posavetovati i uputiti u sve procedure.

Austrija kao država kroz istoriju poznata je zbog svojih vrsnih kompozitora klasične muzike, ukljucujuci Mozart-a, Strauss-a, Schubert-a, i mnogih drugi. Medutim, ako pitate IK Speditor za mogućnosti i cenu transporta iz Austrije naš odgovor ce podjednako prijati vašim ušima, isto kao vrsni austriski kompozitori.

Kod nas u IK Speditor-u transport iz Austrije ili za Austriju organizujemo na dnevnom nivou. Naša angažovanost u svim regionima Austrije pruža nam veliku mogućnost da transportom pokrijemo celu Austriju. Bolje receno, imamo prstup svim austrijskim regijama kojih ima devet – Burgenland, Lower Austria, Upper Austria, Vienna, Carinthia, Salzburg, Styria,
Tyrol, i Vorarlberg.

Za vas transportujemo sve vrste roba iz Austrije, bez obzira da li su u pitanju mašine, strandardne euro palete, nestandardne kolete bilo koje veličine, dugačko/visoko/teško, zbirni utovari ili puni utovari. Na osnovu vašeg zahteva mi ćemo obezbediti rešenje po odličnim cenama i izuzetnim tranzitnim vremenima. Međutim cena i tranzitno vreme nisu jedini faktor uspeha i naš kvalitet. Naša fleksibilnost da obezbedimo logistička rešenja koja u datom trenutku najbolje odgovaraju vašim potrebama je naša osnovna vrednost. Nekada je potrebno robu dopremiti što je moguće jefitnije a nekada je potrebno robu dopremiti u tačno naznačenom terminu. Za sve vaše zahteve naši specijalisti stoje vam na raspolaganju i spremni su u svakom trenutku obezbediti rešenje koje najbolje odgvara vašim potrebama.

Pročitajte još:  9 najčešćih grešaka u zbirnom transportu

Zašto gledati dalje, pošaljite nam zahtev odmah i uverite se u našu ažurnost.

Uz fleksibilnost našeg iskusnog tima obezbeđujemo:

• redovne zbirne linije za i iz Austrije
• isporuke od vrata do vrata
• puni kamionski utorvari
• povoljan i pouzdan zbirni transport
• hitne isporuke kombi vozilima i manjim kamionima

Ekspresna dostava vaše robe.

Imate pošiljku koju treba hitno da isporučite za Austriju? Ništa lakše, možemo vam ponuditi brzi transport i dostavu na dnevnoj bazi, sa isporukama danas za sutra.

Pored standardnog zbirnog servisa možemo obezbediti bilo koje vozilo za ekspresne isporuke od vrata do vrata za sve vaše hitne pošiljke koje su osetljive po pitanju vrednosti ili vremena pristizanja. Na raspolaganju imamo kombi vozila, male kamione nosivosti do 3t, šlepere od 13.6 metara, džambo “mega” prikolice i dr.

button

Start typing and press Enter to search