Kada želite da naručite uzorke ili manju količinu robe iz Kine znamo da vam veoma često skup avionski ili spor kontejnerski transport predstavljaju veliki problem.

Zbog toga ali i zbog rastuće popularnosti internet trgovine, pokrenuli smo promotivnu kampanju i obezbedili smo najjeftiniji avionski transport iz Kine.

Cilj ove kampanje je da vam pomognemo da smanjite troškove avionskog transporta, posebno kada su u pitanju manje količine robe, te da vam avionski transport postane pristupačan resurs a ne nužan luksuz.

Avionski transport iz Kine ne realizujemo preko tranzitnih čvorova u Evropi i ne kombinujemo avionski i kamionski transport. Robu dopremamo direktno avionom do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu i obezbeđujemo kompletnu uslugu kako transporta tako i carinjenjenja robe na aerodromu.

Na ovaj način u mogućnosti smo obezbediti značajno bolja tranzitna vremena i brži servis za avionski transport iz Kine do Srbije, po trenutno najnižim cenama na tržištu.

Za više detalja i informacija o trenutno najjeftinijim rešenjima za avionski transport iz Kine pogledajte ovu kratku video prezentaciju koju smo pripremili za vas.
  • Tranzitno vreme 3-5 dana
  • Direktno sletanje na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu
  • Cena je bazirana na paritetu FOR aerodrom u Kini – CPT aerodrom Beograd
  • Obračunska jedinica 1cbm = 167kg
  • Cene važe za transport komercijalne i neopasne robe (general cargo)
  • Cene važe do 31.07.2017. godine
Pročitajte još:  Uvoz Robe Iz Kine I Šta Očekivati?

U cenu nisu uključeni troškovi osiguranja. Ukoliko je potrebno možemo i osigurati vašu pošiljku.

Za avionski transport većih pošiljki ili sa drugih destinacija slobodno nas kontaktirajte, nudimo najbolje cene i tranzitna vremena na tržištu.

button

Start typing and press Enter to search