More share buttons
Podelite sa prijateljima


Submit

Kada želite da naručite uzorke ili manju količinu robe iz Kine znamo da vam veoma često skup avionski ili spor kontejnerski transport predstavljaju veliki problem.

Zbog toga ali i zbog rastuće popularnosti internet trgovine, pokrenuli smo promotivnu kampanju i obezbedili smo najjeftiniji avionski transport iz Kine.

Cilj ove kampanje je da vam pomognemo da smanjite troškove avionskog transporta, posebno kada su u pitanju manje količine robe, te da vam avionski transport postane pristupačan resurs a ne nužan luksuz.

Avionski transport iz Kine ne realizujemo preko tranzitnih čvorova u Evropi i ne kombinujemo avionski i kamionski transport. Robu dopremamo direktno avionom do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu i obezbeđujemo kompletnu uslugu kako transporta tako i carinjenjenja robe na aerodromu.

Na ovaj način u mogućnosti smo obezbediti značajno bolja tranzitna vremena i brži servis za avionski transport iz Kine do Srbije, po trenutno najnižim cenama na tržištu.

Za više detalja i informacija o trenutno najjeftinijim rešenjima za avionski transport iz Kine pogledajte ovu kratku video prezentaciju koju smo pripremili za vas.
  • Tranzitno vreme 3-5 dana
  • Direktno sletanje na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu
  • Cena je bazirana na paritetu FOR aerodrom u Kini – CPT aerodrom Beograd
  • Obračunska jedinica 1cbm = 167kg
  • Cene važe za transport komercijalne i neopasne robe (general cargo)
  • Cene važe do 31.07.2017. godine
Pročitajte još:  Tranzitno vreme kao važan faktor prilikom transporta robe

U cenu nisu uključeni troškovi osiguranja. Ukoliko je potrebno možemo i osigurati vašu pošiljku.

Za avionski transport većih pošiljki ili sa drugih destinacija slobodno nas kontaktirajte, nudimo najbolje cene i tranzitna vremena na tržištu.

button

Start typing and press Enter to search