image image image image
Kancelarija na aerodromu Imajući u vidu rastući značaj avionskog transporta za lokalne kompanije, sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo Vas da smo otvorili kancelariju na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Sada, Vaše avionske pošiljke prihvatamo još efikasnije i pouzdanije kako u izvozu tako i u uvozu, nudeći kompletan servis "od vrata do vrata" sa svim propratnim uslugama (carinjenje, dostava, preuzimanje robe i sl.).
Južna Koreja Ukoliko imate potrebe za avionskim transportom iz Južne Koreje spremili smo za vas jedinstvenu ponudu. Ne morate biti veliki igrač da biste dobili najbolje cene. Pošaljite nam upit a mi ćemo za vas obezbediti najbolju cenu i uslove na tržištu.
Amerika - avionom ili brodom Da li Vaša kompanija ima potrebe za brzim i pouzdanim transportnim rešenjima iz Amerike ? U mogućnosti smo ponuditi Vam personalizovana logistička rešenja kako za avionski transport iz Amerike tako i za zbirni kontejnerski transport posebno pogodan za manje količine robe.
Izrael, može i na kubik U saradnji sa renomiranim partnerima i konsolidatorima u mogućnosti smo ponuditi Vam veoma povoljnu i fleksibilnu uslugu organizacije transporta zbirnih kontejnerskih pošiljki za Izrael i iz Izraela uz veoma kratko tranzitno vreme. Ukoliko imate potrebu za transportom manje količine robe a nemate mogućnosti organizovati transport punih kontejnera ili Vam je to ne isplativo budite slobodni prepustiti se našim profesionalcima i logističkim rešenjima kreiranim po Vašim potrebama.
Zbirni kamionski transport

Organizaciju međunarodnog zbirnog transporta robe smatramo našom specijalnošću. U saradnji sa pouzdanim, iskusnim partnerima od poverenja i velikim brojem prevoznika kako iz Srbije tako i iz regiona u mogućnosti smo da svojim klijentima ponudimo veoma fleksibilne usluge zbirnog transporta robe.
 
Kako kvalitet usluge u međunarodnom transport podrazumeva pre svega pouzdanost, odgovornost i fleksibilnost, izboru partnera posvećujemo posebnu pažnju pre svega u cilju ispunjavanja zahteva i očekivanja naših klijenata.
 
To pre svega podrazumeva:
  1. redovne zbirne linije iz svih zemalja Evrope, konsolidacijom
  2. organizaciju zbirnog transporta robe, promptno

Prednosti saradnje sa nama po pitanju zbirnog međunarodnog transporta robe pre svega podrazumevaju:

  1. fleksibilnost u pogledu pronalaženja efikasnih i pouzdanih rešenja kako po pitanju vremena pristizanja pošiljki tako i po pitanju troškova transporta
  2. pravovremeno obezbeđivanje informacija vezanih za status i prispeće vaših pošiljki
  3. saradnju sa pouzdanim dugogodišnjim partnerima širom Evrope
  4. visok nivo operativnosti u pogledu ispunjavanja zahteva i očekivanja naših klijenata

Pošaljite nam upit na: Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 

Informišite se redovno